Duurzame oplossingen voor verpakkingen

De ontwikkeling van bewuste verpakkingen heeft ervoor gezorgd dat we onze impact op het milieu hebben verminderd en we zijn continue bezig om verbeteringen aan te brengen op het gebied van duurzaamheid. Daarom zullen we de komende vijf jaar minder nieuw plastic en meer gerecycled materiaal te gebruiken, wat resulteert in een besparing van 500 ton aan nieuw plastic.

 • MOROCCANOIL TREATMENT

  Moroccanoil Treatment wordt geleverd in flessen gemaakt van 40% gerecycled glas. De flessen zijn ook 100% recyclebaar!

 • COLOR DEPOSITING MASKS

  Color Depositing Masks worden geleverd in tubes gemaakt van 50% gerecycled plastic uit consumentenafval, waardoor hun ecologische voetafdruk met 40% wordt verkleind.

 • ORIGINELE ZEEPGEUR

  Moroccanoil Soap is overgestapt van een glossy doos naar 100% gerecycled papier, zodat overtollig kartonafval wordt voorkomen.

 • SHAMPOOS EN CONDITIONERS

  Al onze grote flessen shampoos en conditioners zitten nu in flessen die gemaakt zijn van 50% gerecycled materiaal.

PETA-gecertificeerd dierproefvrij

We hebben ons altijd volledig ingezet om onze producten dierproefvrij te houden. Onlangs hebben we de extra stap gezet om ons aan te sluiten bij het Beauty Without Bunnies-programma van PETA om onze dierproefvrije status officieel te maken.

Om deze certificering te verkrijgen, moeten bedrijven en hun leveranciers zich ertoe verbinden om in geen enkele ontwikkelingsfase dierproeven uit te voeren, in opdracht te geven, te betalen of toe te staan, voor zowel ingrediënten als eindproducten.