Vermindering van de uitstoot van broeikasgassen

Onze hoofdfabriek produceert niet alleen jouw favoriete Moroccanoil-producten, maar ook zonne-energie via zonnepanelen op het dak. Hierdoor verminderen we onze uitstoot van broeikasgassen.

Voldoen aan een hogere norm

Onze fabriek is in het bezit van de vrijwillige ISO 14001-certificering voor het hebben van een milieubeheersysteem. We kiezen ervoor om aan deze norm te voldoen, die strenger is dan wat door de wet is vereist. Speciale technologie verwijdert olie uit het water dat onze fabriek heeft gebruikt. Dit voorkomt vervuiling van de bodem en het grondwater.

Meer informatie

Afval tot een minimum beperken

We weten dat het belangrijk is om ons verbruik van plastic voor eenmalig gebruik te verminderen. Daarom worden alle bestellingen die vanuit ons magazijn worden verzonden nu verpakt in recyclebaar papier in plaats van plastic noppenfolie. We schatten dat dit het gebruik van 9000 kilo plastic per jaar zal voorkomen!

Onze impact meten

Terwijl we blijven werken aan duurzaamheid, analyseren we continue onze veranderingen om verantwoordelijk en transparant te blijven en ernaar te streven om het nog beter te doen. Tot nu toe hebben onze duurzame inspanningen het volgende voorkomen:

  • 7700 KILO KARTONAFVAL
  • 3 TON NIEUW PLASTIC
  • 80 TON CO2EQ-EMISSIES
  • 31 TON PLASTIC