Oceana

We werken samen met Oceana, de grootste internationale belangenorganisatie die zich uitsluitend richt op het behoud van de oceanen. We ondersteunen hun missie om oceanen met een grote biodiversiteit weer op te bouwen door wetenschappelijk onderbouwd beleid te voeren in landen die een derde van de wereldwijde wilde visvangst beheersen.

Meer informatie

Green Circle Salons

We moedigen onze salons aan om afval te verminderen en te zorgen voor meer energie-efficiëntie door zich aan te sluiten bij Green Circle Salons, dat samenwerkt met salons om schoonheidsafval in te zamelen, zodat het kan worden teruggewonnen en hergebruikt.

Meer informatie

The Humane Society

Sinds 2011 steunen we met trots de missie van The Humane Society een einde te maken aan puppyfokkerijen, fabrieksboerderijen, trofeejachten, dierproeven en andere wrede praktijken en om bij de overheid te lobbyen voor deze dringend noodzakelijke hervormingen. In 2017 was Moroccanoil vereerd om de Corporate Consciousness Award van de Humane Society van de Verenigde Staten te ontvangen voor onze inzet voor dierenwelzijn.

Meer informatie

Het Sato Project

Het Sato Project, opgericht door Chrissy Beckles, is gewijd aan het redden, rehabiliteren en herplaatsen van verwaarloosde honden uit Puerto Rico. Met trots steunen we deze organisatie al bijna tien jaar via ons Inspired by Women™ -platform.

Meer informatie

De HALO Foundation

De HALO Foundation, opgericht door Rebecca Welsh, biedt dakloze en risicojongeren de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Met trots steunen we deze organisatie al bijna tien jaar via ons Inspired by Women™ -platform.

Meer informatie

Beauty Changes Lives

Moroccanoil verstrekt beurzen aan schoonheidsprofessionals in samenwerking met Beauty Changes Lives. De Moroccanoil Courage to Dream Scholarship en de Moroccanoil Cultivating Confidence Scholarship geven beide collegegeld aan studenten die zich inschrijven voor een gekwalificeerd cosmeticaprogramma.

Meer informatie